Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
ESPACE - майстор
Преди две години си купих нов индукционен плот на Zanussi. След 2-3 седмици експлоатация при ползване на два от четирите котлона на максимална мощност плота изгасна. Гледам гаранционната карта, гледам плота и си мисля как поне месец ще трябва да се готви на единичен котлон резерва. Извадих го, прежалих гаранцията и го отворих. Представях си изгоряло импулсно за ниското захранващо напрежение, а се оказа женска кабелна обувка на централното захранване. Фабрично не е контакувала добре, беше си променила цвета и се ИЗВАДИЛА сама. Та всеки сам си преценява за гаранцията дали да я ползва или има достатъчно познания да си оправи сам техниката.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
И като ѝ изгори импулсното за ниското захранващо напрежение, няма гаранцияааа
ESPACE - майстор
Е, много ясно че прежалих гаранцията. А тя вече и изтече. Каквото и да беше, щях да си го оправя за моя сметка. Пиша това за да стане ясно, че ако човек разчита на гаранция не тябва да отваря, води кореспонденция със снимки на дефекта и прочие. Или отваря и се спасява или праща по гаранция.
kozl - майстор
чет дек 25, 2025 12:38 pmТри :-k :wallbash: фон П.Трифонов написа:
чет дек 25, 2025 12:21 pmkozl написа:

За жалост небрежността все повече ни залива, па даже е и заразна и веке почнах да приФащам :x
Защо "за жалост"?
От доста време пренебрегвам "Гаранция" дори за скъпи неща- преценл съм, че ми е по-изгодно, предвид обстоятелствата.
Пропуск от мен :wallbash:
2 пъти го писах този пост небрежно и не успях да го пратя и на третия стана, като пак небрежно съм пропуснал част от текста :look:
А за небрежността имам в предвид - ремонта в сервиза. Ситуация на счупен зъб и липса на смазка не ми се връзват като умишлено планирано действие, за това го приемам като небрежност.

Тема "Счупен лагер на ъглошлайф Raider" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: