Всички имаме коли, нали ?
А дали не е отговорът който му е харесал?
kozl - майстор
съб яну 17, 2026 11:42 amТрифон П.Трифонов написа:
А дали не е отговорът който му е харесал?
чет яну 15, 2026 10:43 amvlassev написа:
Зачудих се каква е логиката и дали мога да реша проблема без да добавям мощни съпротивления, които печат?
Дали му е харесал отговора не знам, както също и дали отговорът на въпроса ще му е в полза по проблема :?
Аз лично не изпитвам нужда за момента от промяна на фаровете на моето возило, въпреки че минаха 10 г. от как беше ново.
Преди при по-дъртите Пежа.
На 305, нови фарове пак с Н4 ми решиха проблема с осветеността на светлините.
На 306 си позволих нови крушки ксенони Н4, с все всичките им недостатъци и предимства :roll:
MamaMy - майстор
От моя опит смяната на типа крушка не решава проблема с остарелите фарове. Дори нещата се влошават за сметка на насрещно движещите се. Ако искаме на нас да ни е светло без да заслепяваме насрещните, правилното е пълно рециклиране на фаровете или подмяната им с нови такива. Ако пък искаме да изкарат още толкова време, трябва да заложим на маркови или оригинални. Не случайно на запад от нас всяко пипане по фаровете може да спре колата от движение. Не ме разбирайте погрешно. Не съм против ледовете, а против присаждането им от всеки. И след всяко ръчкане по фаровете и дори при смяна на гумите хората препоръчват регулировка на машина.

Тема "Смяна на халогенни крушки с LED H7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: