Спорeд настройките, които пусна в началото, времето ти за подаване на пелети е заводското - 10сек. Това е параметър P05 от меню TP01. Опитно съм установил при мен (а и според други потребители), че по-голямо време е по добре. Да кажем веднъж на 15 секунди. По този начин изгарят по-добре вече пуснатите пелети преди да се "затрупат" от новата доза. Но имай в предвид, че вдигайки горивния цикъл, може да се наложи да вдигнеш малко и времената за работа на шнека.
чет яну 18, 2024 4:22 pmKrasi_S написа: Спорeд настройките, които пусна в началото, времето ти за подаване на пелети е заводското - 10сек. Това е параметър P05 от меню TP01. Опитно съм установил при мен (а и според други потребители), че по-голямо време е по добре. Да кажем веднъж на 15 секунди. По този начин изгарят по-добре вече пуснатите пелети преди да се "затрупат" от новата доза. Но имай в предвид, че вдигайки горивния цикъл, може да се наложи да вдигнеш малко и времената за работа на шнека.Доста сложно ми изглежда всичко, но като има хора като вас да обяснят кое какво е ще се науча. Благодаря. Утре ще променям преди обяд и ще наблюдавам.