Ако толкова ви е важно кой е на линия - показва хората на линия в целия подфорум - в кокретната тема за резачките например показва кой е на линия в ел.инструменти. Може да се направи да показва кой е на линия и само в конкретната тема, но това зависи настройките на форума от админите.
пон мар 09, 2026 12:28 amGhostwheel написа:Важно е да ти върши резачката безпроблемно задачките. Разликата м/у 2те резачки, има доста инфо и ако желаеш може да я разбереш
Примерно защо е със външен съединител, дали е по-тясно тялото, защо е със олекотен колянов вал, дали комфорта на рязяне е по-добър дали е по-маневрена
нед мар 08, 2026 7:28 pmMamaMy написа: Този резонансен ауспух дали е сметнат точно за този мотор. Имам чувство, че не реже особено бързо. Имах преди време една оса Хитачи от Калоян. С прясно заточена верига режеше горе долу с тази скорост. Вярно, че зависи от дървото. В един пресъхнал габър ми се беше разказала играта. Горе долу този диаметър даже и по-тънки бяха. На три сряза точене. Все едно рязах бордюр. Пушеци, смрад. Преебах си дъската от зор. Новобранец бях. Нямах нарязани повече от 10м3 с чужди машини.Към 350 долара е този кЮнец става, разгледай им клиповете нарочно го метнах този има и баш за маркуч![]()