ср юни 03, 2026 5:19 pmkokowoz написа: Здравейте, дойде време да подменя моя Лидълски тример с нещо читаво. Четвърти сезон започнах с него, но последно време само ми пили нервите, взе да става своенравен нещо и загуби своята мощ. Сменил съм свеща, редуктора ( голям зор, докато подменя осите, за да си ползвам щилската кордова глава), маркучета подменени, въздушното филтърче изпрано…..вече за буталото и семеринги, просто не разбирам. Още от преди от коментари тук съм си набелязал STIHL FS 94 C-E, иска ми се да ми върши работа, да е лека и да е стабилна. То пак май в края на пролетното промо на STILL се навих на тази стъпка,За да ползваш Щиловата глава изваждаш и гайката и слагаш на нейно място тази гайка дето я имаш за монтажа на диска ако се налага я дооформяш. Или си вземаш адаптер за резбите
Щиловите глави тежът доста сподели какъв номер Щил глава си слагал каква корда в мм си ползвал. Аз също смятам да си купя Щил глава но голяма.
По памет STIHL FS 94 C-E колегата от форума Трифонов го има и е доволен от машинката
Лидълската може да си я занесеш в сервиз да ти я оправят, нещо дребно може да е гарнитурка карбуратор
съб май 23, 2026 7:17 pmkr1100 написа: Стигат ми бълващите черен дим по 10 м дизелови боклуци и "двутактови" модерни бензинови еднодневки горящи по 1 л масло на 1000 км по пътищата и Камазите да ме тровят