Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Новакът - помощник
Здравейте, търся мнение за форумните скункси. Кой е най-големият миризливец в този форум според вас. Ще правя мащабно строителство на селски кенеф и искам да се допитвам само до майсторът с най-смърдящите чорапи и най-лютата ракия. Другите изобщо да не ми пишат. Искам най-киселият чичак с най-развалените зъби и най-огруханият Пасат. Моля само за сериозни коментари. Все пак форумът ми е бащиния и не позволявам току така всеки да коментира, в противен случай имам връзки и в милицията в Карнобат.
zz_stefanov - майстор
Погледнах се в огледалото, аз съм твоят човек. Проблемът е, че карам ФОРД.
Кажи? :-D
Новакът - помощник
вт юли 28, 2026 1:18 pmzz_stefanov написа:
Погледнах се в огледалото, аз съм твоят човек. Проблемът е, че карам ФОРД.
Кажи? :-D
:partyman: :partyman: :partyman: :supz:
kozl - майстор
вт юли 28, 2026 1:15 pmНовакът написа:
Здравейте, търся мнение за форумните скункси. Кой е най-големият миризливец в този форум според вас. Ще правя мащабно строителство на селски кенеф и искам да се допитвам само до майсторът с най-смърдящите чорапи и най-лютата ракия. Другите изобщо да не ми пишат. Искам най-киселият чичак с най-развалените зъби и най-огруханият Пасат. Моля само за сериозни коментари. Все пак форумът ми е бащиния и не позволявам току така всеки да коментира, в противен случай имам връзки и в милицията в Карнобат.
Тези, които имаш впредвид не пляскат теми в неподходящи раздели.
Ако някой те е засегнал, защо си го изкарваш на форума :?

Опитай за мнение от ИИ. Той със сигурност ще изпише обстоен отговор :-D
Новакът - помощник
Прав си, чувствам се засегнат, всеки път като напиша нещо, получавам "пикльо" или "чекиджия". След което почвам и аз да отприщвам десет пъти по-цветист речник. Изрично всеки път съм проверявал дали аз пръв съм започнал с обидите. Ами не съм. Накрая тоя форум го взех на пълен ташак. И си прав че си го изкарвам на форума, а не на индивидите, ама тях къде да ги търся, пък и да ги знам къде са, няма да тръгна да ги бия. Имам си по-важни задължения като работа, ремонти и гледане на деца. Както и да е, живи здрави на всички.

Тема "Мнения за форумен скункс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: