Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Новакът - напреднал
Здравейте, търся мнение за форумните скункси. Кой е най-големият миризливец в този форум според вас. Ще правя мащабно строителство на селски кенеф и искам да се допитвам само до майсторът с най-смърдящите чорапи и най-лютата ракия. Другите изобщо да не ми пишат. Искам най-киселият чичак с най-развалените зъби и най-огруханият Пасат. Моля само за сериозни коментари. Все пак форумът ми е бащиния и не позволявам току така всеки да коментира, в противен случай имам връзки и в милицията в Карнобат.
zz_stefanov - майстор
Погледнах се в огледалото, аз съм твоят човек. Проблемът е, че карам ФОРД.
Кажи? :-D
Новакът - напреднал
вт юли 28, 2026 1:18 pmzz_stefanov написа:
Погледнах се в огледалото, аз съм твоят човек. Проблемът е, че карам ФОРД.
Кажи? :-D
:partyman: :partyman: :partyman: :supz:
kozl - майстор
вт юли 28, 2026 1:15 pmНовакът написа:
Здравейте, търся мнение за форумните скункси. Кой е най-големият миризливец в този форум според вас. Ще правя мащабно строителство на селски кенеф и искам да се допитвам само до майсторът с най-смърдящите чорапи и най-лютата ракия. Другите изобщо да не ми пишат. Искам най-киселият чичак с най-развалените зъби и най-огруханият Пасат. Моля само за сериозни коментари. Все пак форумът ми е бащиния и не позволявам току така всеки да коментира, в противен случай имам връзки и в милицията в Карнобат.
Тези, които имаш впредвид не пляскат теми в неподходящи раздели.
Ако някой те е засегнал, защо си го изкарваш на форума :?

Опитай за мнение от ИИ. Той със сигурност ще изпише обстоен отговор :-D
Новакът - напреднал
Прав си, чувствам се засегнат, всеки път като напиша нещо, получавам "пикльо" или "чекиджия". След което почвам и аз да отприщвам десет пъти по-цветист речник. Изрично всеки път съм проверявал дали аз пръв съм започнал с обидите. Ами не съм. Накрая тоя форум го взех на пълен ташак. И си прав че си го изкарвам на форума, а не на индивидите, ама тях къде да ги търся, пък и да ги знам къде са, няма да тръгна да ги бия. Имам си по-важни задължения като работа, ремонти и гледане на деца. Както и да е, живи здрави на всички.
kr1100 - майстор
вт юли 28, 2026 3:55 pmНовакът написа:
Прав си, чувствам се засегнат, всеки път като напиша нещо, получавам "пикльо" или "чекиджия". След което почвам и аз да отприщвам десет пъти по-цветист речник. Изрично всеки път съм проверявал дали аз пръв съм започнал с обидите. Ами не съм. Накрая тоя форум го взех на пълен ташак. И си прав че си го изкарвам на форума, а не на индивидите, ама тях къде да ги търся, пък и да ги знам къде са, няма да тръгна да ги бия. Имам си по-важни задължения като работа, ремонти и гледане на деца. Както и да е, живи здрави на всички.
Ти по рождение ли си идиот или в последствие си станал ??
Николов Н. - специалист
Пребоядисан/ прекръстен/ Патъра!? :?
Новакът - напреднал
Добре дошли в моята тема, двамата глупаци!
Новакът - напреднал
Това kr1100 откъде идва, от звукът който излиза из под гъзът ти, умножен по 1100 децибела ли?? Кррррр 1010 db. Демек, стара застояла спрънджава пръдня..

Тема "Мнения за форумен скункс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: