Мисля да привикам един дърт ибрик за вилата, Майкаму се казва. Няма да го викам за ремонти, а да ми гребе септичната яма с ръце и да я пълни в чували за храна на домашните. Та въпроса ми е, какви лайна обича да яде бабата, лайна от кебапчета или лайна от пържен шаран. Иначе за МайкаМу мисля да му платя с шутове по дъртия смачкан комунярски гъз, неговата мама даеба.
нед авг 02, 2026 1:26 pmНовакът написа: Мисля да привикам един дърт ибрик за вилата, Майкаму се казва. Няма да го викам за ремонти, а да ми гребе септичната яма с ръце и да я пълни в чували за храна на домашните. Та въпроса ми е, какви лайна обича да яде бабата, лайна от кебапчета или лайна от пържен шаран. Иначе за МайкаМу мисля да му платя с шутове по дъртия смачкан комунярски гъз, неговата мама даеба.Явно много бързаш да си идеш от този свят защото всички споменати в поста ти са там и ако искаш да си изпълниш желанията ще трябва да умреш. Не е редно да умираш с пяна на уста и неуредени неща. Като тръгнеш при мен мини през нотариус да си напишеш завещанието (на кого ще оставиш ямата с лайната останала след теб не изгребана), че няма някой върнал се от отвъдното.