Така е ,аз се хванах най вече за заглавието на темата.Пък от друга страна къщата си е къща
Не се знае утре какво ще се сети .

Милен написа:Обаче като даваш съвети на хората, трябва да се съобразяваш със изискванията.А, аз давам мнение, а не съвети. Има си университети, литература и т.н. С очите си съм виждал, че българската електротехника, изучавана в часовете по "Труд и творчество" за нищо не става. Съветът ми е хората да се обръщат за тези неща към лицензирани фирми, да погледне инженер, а не само прости "жичкаджии".
Милен написа:Имено, инженера ще помисли преди да каже нещо и ще знае как да се обоснове, за разлика отТочно така е. Но в милата родина всеки гледа да спести някой лев, като пита по интернет-форумите. ;)простия "жичкаджия"който като не е сигурен в дадено решение няма да рискува да го предлага на другите.
В. Петров написа:Здравейте всички от форума.Продължението е тука http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... ght=#67901
За сведение - по образование съм "слаботоков" инженер, в областта на енергетиката съм любител (също като автора на Домашна електротехника, който е мой преподавател от университета).
* * *
Милен написа:И там може да попадне на някой любител със "хубави" и "добре" мотивирани решения които да костват живота му.Решения, които веднъж спасиха живота на любителя.
Милен написа:Поздравления, но ТТ която предлагаш е също толкова опасна в някои случаи.Разбира се. Много е опасна, когато е правена от некомпетентна ръка. Тук в този форум имаше идеи да се прави TT без обща ДТЗ. ВНИМАНИЕ! НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА САМИ ВКЪЩИ! ТОВА МОЖЕ ДА СТРУВА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: