Пичове, май ви е мъчно и за Москвич 407? Бая тежеше, много материал имаше! Продал съм достатъчно перфоратори, за да мога да ви дам достоверна информация. При моделите на Спарки когато излезе модела БПР 241Е, всички се нахвърлиха на него заради металната редукторна кутия, а точно при него имаше проблеми.Зегерката отпред излизаше от канала и ... На Макита досега сме сменили ЕДНА ЕДИНСТВЕНА! За жалост и те не издържат на газене с камион.
Niky77 написа:Пичове, май ви е мъчно и за Москвич 407? Бая тежеше, много материал имаше! Продал съм достатъчно перфоратори, за да мога да ви дам достоверна информация. При моделите на Спарки когато излезе модела БПР 241Е, всички се нахвърлиха на него заради металната редукторна кутия, а точно при него имаше проблеми.Зегерката отпред излизаше от канала и ... На Макита досега сме сменили ЕДНА ЕДИНСТВЕНА! За жалост и те не издържат на газене с камион.Не съм работил с много машини и със сигурност нямам твоя поглед върху нещата, но според мен металната редукторна кутия не е гаранция за качество и издръжливост. Колкото до тия "динозаври" по-горе мисля, че са се доказали. Работил съм по малко и с двете, но останах с доста добри впечатления за тях. Работя със служебно Спарки 240, а за личен имам син 2-26 dre на Бош, и съм доволен и от двете машини, но Хилти си е Хилти ...