Галски, идеята ти е хубава, ама нещо не ни приляга. Обсъждали сме я - не искаме нито седалка, нито душ-панел, нито телевизор или радио в банята.
Иначе в петък успяхме след 4 часово избиране и няколко бири да си купим и боя за банята - ярко жълта... Доста смело, като се има впредвид, че дори не мога да си представя колко наситено ще е, като я сложим на цяла стена.
Но това не ни плаши - ако не ни хареса, ще боядисваме втори път.
След дългата събота и неделя се оказа, че не ставам за плочкаджия - в Петък вечерта в 7 започнах да лепя плочките и... в 5 сутринта имах налепен около 1 квадрат. Направо срам и позор. От глад щях да умра, ако бях плочкаджия.
Като крайна сметка след 2 дни работа, половината плочки са сложени.
От друга страна, баща ми дойде пак да удари едно рамо и разби каналите за новата ел. инсталация за кухнята и хола.
Сега пак не може да се влиза в хола... всичко е в прах и мърсотия.
Ето малко снимки...
П.С. Цветът на плочките е наистина омагьосващ. Вечер като свършим работа и си минаваме отвреме навреме да им се наслаждаваме. А за осветеността в банята знам само едно - не искам 100 вата крушка - плочките стават оранжеви като жилетките на работниците в "Чистота" и ВОЛФ
Иначе в петък успяхме след 4 часово избиране и няколко бири да си купим и боя за банята - ярко жълта... Доста смело, като се има впредвид, че дори не мога да си представя колко наситено ще е, като я сложим на цяла стена.
Но това не ни плаши - ако не ни хареса, ще боядисваме втори път.
След дългата събота и неделя се оказа, че не ставам за плочкаджия - в Петък вечерта в 7 започнах да лепя плочките и... в 5 сутринта имах налепен около 1 квадрат. Направо срам и позор. От глад щях да умра, ако бях плочкаджия.
Като крайна сметка след 2 дни работа, половината плочки са сложени.
От друга страна, баща ми дойде пак да удари едно рамо и разби каналите за новата ел. инсталация за кухнята и хола.
Сега пак не може да се влиза в хола... всичко е в прах и мърсотия.
Ето малко снимки...
П.С. Цветът на плочките е наистина омагьосващ. Вечер като свършим работа и си минаваме отвреме навреме да им се наслаждаваме. А за осветеността в банята знам само едно - не искам 100 вата крушка - плочките стават оранжеви като жилетките на работниците в "Чистота" и ВОЛФ
Прикачен файл
Който мързелува, ще бъде сготвен... по италианска рецепта (долу в ляво на снимката)
IMG_0591.jpg (129.78 KиБ) Видяна 10876 пъти
Прикачен файл
Вампирясах от работа...
IMG_0590.jpg (38.21 KиБ) Видяна 10876 пъти
Прикачен файл
Половината плочки са вече на стената.
Досега само една счупена.
IMG_0598.jpg (50.18 KиБ) Видяна 10876 пъти
Прикачен файл
Близък план... Тия 3-те плочки долу в ляво ги слагахме 2 часа...
Обаче сега са като продължение на борда на душ коритото.
IMG_0599.jpg (42.01 KиБ) Видяна 10876 пъти
Прикачен файл
Резултат от 9-часов нощен труд...
IMG_0594.jpg (53.89 KиБ) Видяна 10876 пъти