Здравейте,
Имам въпрос за изравнителна подова замазка.
Сега къщата е на тухли и керемиди. Живот и здраве след 10-15 март, ако е подходящо времето, започвам с довършителните работи.
Смятам да започна с изравнителна замазка с дебелина от 0 до 6-7см. Ще ми е необходима 5-6куб.м.
Изискването е просто да даде хоризонтално ниво. Предвидено е отгоре да има подово отопление.
Та въпросите ми са:
Имам въпрос за изравнителна подова замазка.
Сега къщата е на тухли и керемиди. Живот и здраве след 10-15 март, ако е подходящо времето, започвам с довършителните работи.
Смятам да започна с изравнителна замазка с дебелина от 0 до 6-7см. Ще ми е необходима 5-6куб.м.
Изискването е просто да даде хоризонтално ниво. Предвидено е отгоре да има подово отопление.
Та въпросите ми са:
- - има ли по-"съвременни" технологии за полагане на подова замазка? Бъркането на няколко кубика замазка е бавна и мръсна работа. Тази идея хич не ми допада.
- продава ли се "полуготова" замазка в такива количества? Някакви координати? Става дума за София.
Споменаха ми, че имало такава суха смес. Сипваш вода и наливаш. Но никой не можа да ме насочи към производител, марка, ...
- всякакви мнения, предложения и препратки за ограмотяване са добре дошли и ще са ми от полза.