n_a написа:Мен че ме е страх, страх ме е. Колко къщи се взривиха и колко хора загинаха от газови балони? Майка ми се взривява една Нова година, по чудо жива и здрава остана, както и блока.Emerald написа:Абе докога ще си игрете на руска рулетка със собствения живот и този на съседите с тези газови бутилки- потенциални бомби в къщите?Избрала си нищо да не разбираш и да те е страх?
Всяка една газова инсталация в дома се прави от лицензирани специалисти. Ако няма такива, не се прави.
Но не е там въпроса...Аз за себе си отдавна съм решила че такова нещо няма да влезне в къщата ми, за съжаление обаче не знаеш кой съсед по кое време ще те вдигне във въздуха.
Има си регламент и закон за тези неща. Не знам законите в България, тук абсолютно никой освен специалист няма право да пипа газова инсталация. Всяка такава се проверява най-редовно от оторизирани лица. Това не е случайно и измислено за кефа на някой.
Направо косата ми настръхна като четох какво се кани да прави автора. Не желая да имам такива съседи моля! Ако на някой му е омръзнал живота, аз не съм в това число.