Напишете въпрос свързан със санирането.
Matchless - специалист
Ами вземаш едно бръснарско ножче и режеш смело
bikerider_ - специалист
Ъъъъъ, с него, както е неудобно да хващане и имайки да режа много, най-доброто, което ще постигна е да си изпорежа пръстите. :-D
Iliev Labs - специалист
А пита ли GOOGLE, за foam cutter ?
Има го и CNC вариант.
Не знам какво си намислил, но сигурно ще минеш и без модел от пластелин.
Последна промяна от Iliev Labs на нед мар 08, 2009 1:33 am, променено общо 1 път.
Matchless - специалист
И ти си прав:)Може да си направиш скалпел тип "затворническа самоделка" :)Вземаш резеца,чупиш го на две,вземаш и някаква дръжка(например от четка за рисуване или за чъби,от фулмастер) и я цепваш в единия край.Пъхаш половината резец в цепката и "бинтоваш" с изолирбанд или лейкопласт.Може да пробваш и с остри ножици.Другият вариант е да потърсиш из книжарниците или арт магазини специализирани имат специални ножчета точно за такива неща като скалпелчета са...
sspoko - специалист
Нека не да не бъда лош пророк но мисля, че това което искаш да постигнеш като резултат няма да се получи без нажежаема жичка.
bikerider_ - специалист
Без пластелинов модел НЕ МОЖЕ! Бихте ли да спряли спекулациите по въпроса с пластелина?! :evil: Пластелинът се реже прекрасно с макетния нож, пробвах - внимателно и става без деформации, така че стига по този въпрос!
Питам за депрона тук, щото единственото, което ме посъветваха при поставянето на задачата е да съм го режел с тел...
Илиян Илиев™ - майстор
А какво е това депрон?
emil_v r - майстор
едни листове топлоизолация , по- плътен стери/у/о -пор (забравих как се пише стериопор , пенополистирол) .
Депрон май е името на фирмата която го произвежда , не знам .
Дебело е 6-8мм , на листове .

И кой го накара това момче да го реже с тел?
Добре , поне че не с конски , или птичи косъм :roll:
Iliev Labs - специалист
bikerider_ написа:
Без пластелинов модел НЕ МОЖЕ! Бихте ли да спряли спекулациите по въпроса с пластелина?! :evil: Пластелинът се реже прекрасно с макетния нож, пробвах - внимателно и става без деформации, така че стига по този въпрос!
Питам за депрона тук, щото единственото, което ме посъветваха при поставянето на задачата е да съм го режел с тел...
Ами то остана само да пробваш и с обикновена ножица.
Да знаеш, че и на лазер се реже перфектно. Пробвано и става!
bikerider_ - специалист
Оооо на лазер със сигурност е перфектно. Само дето ще ми свалят кожата. :shock:

Тема "Рязане на депрон - с какво?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: