На тези два линка се вижда. Самата каса замества стената. Направена е от поцинкована ламарина със стоманена мрежа, която държи мазилката.
На третия линк е схемата за стени от гипсокартон.
http://www.controtelaiobyscrigno.it/con ... =327&c=132
http://www.controtelaiobyscrigno.it/con ... =326&c=132
http://www.controtelaiobyscrigno.it/con ... =328&c=132
								
															
																															
																								
															На третия линк е схемата за стени от гипсокартон.
http://www.controtelaiobyscrigno.it/con ... =327&c=132
http://www.controtelaiobyscrigno.it/con ... =326&c=132
http://www.controtelaiobyscrigno.it/con ... =328&c=132



 И със сигурноста знае стандарта на живот и на двете места. И сигурно по тая причина доста гастарбайтери се връщат от чужбинско, заради далаверата, и мързела на хората с пари.
  И със сигурноста знае стандарта на живот и на двете места. И сигурно по тая причина доста гастарбайтери се връщат от чужбинско, заради далаверата, и мързела на хората с пари. 
  хвърлям на стената близо до ъгъла пет кюфтета така да се каже загребани с мистрията. Най-долното на около 10см над пода, а най-горното на около 10см под тавана. Ако стената е 3 метра най-долното е на около 30см от пода. След това слагам майката отгоре и я притискам към стената с алуминиев мастар и нивелир.
 хвърлям на стената близо до ъгъла пет кюфтета така да се каже загребани с мистрията. Най-долното на около 10см над пода, а най-горното на около 10см под тавана. Ако стената е 3 метра най-долното е на около 30см от пода. След това слагам майката отгоре и я притискам към стената с алуминиев мастар и нивелир.