bugsbunni написа:За зимни ползвам Gislaved а летни Пирели. Всяка пролет и есен преобувам колата. Няма балтон който да топли през зимата и да държи хладно през лятото.Да ама има бельо дето го носиш и лете и зима. Тия лафове са за пазара. Смяната на гумите е чисто търговски трик. Като си толкова запознат с "балтона", отговори ми защо в САЩ законово са забранени сезонните гуми, кара се само с всесезонни. Да не би там да карат с 60 км.час?
crez написа:Колега, не си прав. Аз съм пробвал да се качвам в планината с летни гуми и не става. Върнах се да сложа зимните и о чудо, нямах абсолютно никакви проблеми. Летните са барум бравурис, а зимните са дебика фриго.bugsbunni написа:За зимни ползвам Gislaved а летни Пирели. Всяка пролет и есен преобувам колата. Няма балтон който да топли през зимата и да държи хладно през лятото.Да ама има бельо дето го носиш и лете и зима. Тия лафове са за пазара. Смяната на гумите е чисто търговски трик. Като си толкова запознат с "балтона", отговори ми защо в САЩ законово са забранени сезонните гуми, кара се само с всесезонни. Да не би там да карат с 60 км.час?
Като се затопли времето ситуацията е сходна. Със зимните ми поднася на завоите, когато е мокро, а като влеза в локва с по-голяма скорост ми настръхва косата. Като сложих летните тези проблеми не съществуваха.