solo5 написа:3-4 пакетчета мая и като шупне ще изкара всичкоЗнам го този номер![]()
... ТОВА Е МАЙТАП, да не вземеш да го направиш, че ще береш ядове

solo5 написа:3-4 пакетчета мая и като шупне ще изкара всичкоЗнам го този номер![]()
... ТОВА Е МАЙТАП, да не вземеш да го направиш, че ще береш ядове
karamundi написа:сега като прочетох последния пост се сетих нещо сложи маркуч и дай газ на водата мисля че ще станеТова ми мина като идея през главата, но нямам толкова дълъг маркуч. Поне осем метра ми трябва да стигне от кухнята през кридора до тоалетната. Ами ако избутам "тапата" от късата тръба и тя заседне в голямата, тази която минава от 8-мия до 1-вия етаж, всичко от тоалетните и пералните на 5 етажа над нас, може да бликне в нас.То тази тоалетна рядко се ползва, само при спешни случаи,когато другата е заета, та мога да почакам водопроводчик и да не си правя експерименти. То е ясно,че сама няма да успея да се справя. Благодаря на всички за отзивчивоста!
kapris написа:тръбата е Г- образна. Късата част е от тоалетната, дългата е към тръбата за мръсната водаСпоред мене е запушена гумена пръстеновидна тръба който е свързан от задната къса част на тоалетната чиния.По-добре извикай водопроводчика да прецени добре ситуацията,да не стане белята
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: