оффтопик:
Стефан написа:Но аз, ако видя майстор с шкурки в дома си, до там. Това го мога и азПо твоята логика и майстори с измервателни инструменти трябва да гониме ... то с нивелир всеки знае да проверява ниво - друго си е на око ... и да е вярно!![]()
![]()

Стефан написа:Но аз, ако видя майстор с шкурки в дома си, до там. Това го мога и азПо твоята логика и майстори с измервателни инструменти трябва да гониме ... то с нивелир всеки знае да проверява ниво - друго си е на око ... и да е вярно!![]()
![]()
alexb написа:... взимам халоген и там където има неравности или сенки шкуря...
Pooh написа:Шлайфа се след всяка ръка, за да ти е мирна главата, иначе след 1-та (основното запълване на фугите), може и само да се оберат "мустаците" с шпакла, след като е стегнал, но не и изсъхнал фугопълнителя. Това за двете ръце е поредната легенда - под 3 ръце никога не се минава ... освен в бани или други места, където ще има облицовка върху картонаИскаш ли да ти снимам стена на 2 ръце, А? Що говориш глупости. Много зависи с какъв материял работиш, ако е сатен и 4 ръце няма да ти стигнат. Аз шкуря единствено 2-рата ръка и минавам с грунд и ако има забележки се правят корекции..
оффтопик:Стефан написа:Но аз, ако видя майстор с шкурки в дома си, до там. Това го мога и азПо твоята логика и майстори с измервателни инструменти трябва да гониме ... то с нивелир всеки знае да проверява ниво - друго си е на око ... и да е вярно!![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: