Може би запитването е безполезно  но все пак ще си опитам късмета.....
 но все пак ще си опитам късмета.....
......спринклерна система за подземен гараж,разделена на две скари всяка от която се захранва самостоятелно съответно ф75 и ф108 възможно ли е КСК (контролно сигнален клапан) вода-вода да подава и за двете системи,като се запази дебита. Мисля,че е най-добре да искам инфо от производителите на системи за автоматично пожарогасене,но все пак това е ФОРУМА.....помагал ми доста пъти в занаята
  Мисля,че е най-добре да искам инфо от производителите на системи за автоматично пожарогасене,но все пак това е ФОРУМА.....помагал ми доста пъти в занаята  Благодаря предварително на специалистите обърнали ми внимание.
 Благодаря предварително на специалистите обърнали ми внимание.

но все пак ще си опитам късмета.....
 но все пак ще си опитам късмета...........спринклерна система за подземен гараж,разделена на две скари всяка от която се захранва самостоятелно съответно ф75 и ф108 възможно ли е КСК (контролно сигнален клапан) вода-вода да подава и за двете системи,като се запази дебита.
 Мисля,че е най-добре да искам инфо от производителите на системи за автоматично пожарогасене,но все пак това е ФОРУМА.....помагал ми доста пъти в занаята
  Мисля,че е най-добре да искам инфо от производителите на системи за автоматично пожарогасене,но все пак това е ФОРУМА.....помагал ми доста пъти в занаята  Благодаря предварително на специалистите обърнали ми внимание.
 Благодаря предварително на специалистите обърнали ми внимание.

.gif)