LazarGanev написа:Хе, хе, pac_, сичко хубу, ма мноо реклама, ве! Как кой ще купи Висман - който разбира, разбира се. Заблуда е това за ниската цена на Сънсистем. Ако погледне човек крайните оферти, ще види, че цената на панела е ниска, защото е ниска ефективността му. Така например за 150л бойлер е най-показателно - ако ползваш панели на Сънсистем ти излиза по-скъпо, защото трябват 2 панела (при еднакви останали компоненти), а ако ползваш панели на Висман или Юнкерс-Бош е достатъчен само един панел. Така е и при 300л бойлер - 2 немски срещу 3 на Сънсистем. Английската поговорка за скъпото и евтиното важи с пълна сила.
За мен примерно много по-безмислено нещо в областта на отоплението е ползването на алуминиеви радиатори, а не панелни, затова и офертите си ги правя първо с панелни радиатори, защото за едно жилище се спестяват 700-800лв без да се нарушава ни най-малко ефективността, нито срока на ползване, нито дизайна. Но някои клиенти си искат алуминиеви и се налага преправяне на офертите. Затова аз не обвинявам колеги, които оферират с алуминиеви - клиента като реши да си дава парите, не можеш да го спреш:) .
Извън темата - как го постигаш това с главните букви на местоименията и с каква цел?
Никога не Се натискам да давам оферти с алуминиеви радиатори!Много добре знам,че един алуминиев се равнява на два стоманени панелни радиатора.Винаги казвам на клиента,гледам да не го лъжа.Две и половина години освен отоплението слагахме и панели на "Wolf" и по-малко на "Wessmann".Ако Си чел и турски Сме слагали.Всичко според клиента и желанието Му!Ако питам Нейчо от "Газкомфорт"-представителя на "Vaillant" ,сигурно ще каже,че най-хубавите соларни панели ,системи и оборудване са техните! Всеки хвали нещо.Ако не Си съгласен-Ти Си знаеш(проблема Си е само твой)!И не на последно място:Ако не Ти е приятно да четеш местоименията с главни букви,като пишеш нещо ще Се постарая да Ти отговоря само с малки букви и даже може и без точки и запетайки!Нещо като скоропоговорка да се получи.