vanko68 написа:Абе,пич,като не си в час,по-добре да не изказваш мнения,защото ставаш смешен.Дайкина не бил това,което е бил ?????? Ти върху колко Дайкина имаш наблюдения,щот виждам коментари само за Мидея от твоя страна до момента.Една промивка не знаеш каксе прави,но да плюеш по марка като Дайкин можеш.Не се изказвай повече неподготвен и не заблуждавай четящите тук в този форум.И какво от това,че ставам смешен?Ти нали не ставаш?Ако Си чел правилно,монтирал Съм климатици- в което няма нищо лошо когато е правено праволно.Вярно е за "Мидеа"-та,наи-много от тях.Говоря за масов климатик.Но има и "Тошиба", и "Дженерал" и "Фуджицу",има и други.И "VRV" Съм правил с "Тошиба".Какво Се дървиш,че не знам как се прави "една промивка" на климатик!То елементарна работа,нали?Колко монтажници от многото фирми могат и се наемат да правят?Малко.Повечето сменят компресора и казват"Готово".Поне не Ме е срам да питам.Ти да не Се роди научен на всичко?Или и Ти не търпиш мнение различно от Твоето?Колко "Дайкин"-а?Ами не Съм само Аз има колеги с които говорим и споделяме.Какво толкоз?Добре е ,че не го произвеждаш,че тогава нямя да имаме право на глас.Всеки има право на мнение!За това е форума!Всеки да каже и напише каквото мисли и знае или не знае.Пак Ти казвам-не Ме е срам да питам за това което не зная!Поне искам да Се науча на още нещо.Ако Те обиждат тези въпроси,просто не отговаряй.Все някой друг ше отговори.И не забравчй,че човек Се учи цял живот!