mim написа:на шкафчетата горната хоризонтала не трябва ли да е над вертикалните страни, да "захлюпва"Да и аз точно това си мислих за скрина
Вашето лично помещение
invizitor
- специалист
137 мнения в "Спалнята /гардероб, легло, скрин/ - от проекта до края"
sasooooooooo
- "специалист"
Няма плотчета, това е крайния вариант. Ако го бях захлюпил отгоре трябваше да бия винтове от горе на страницата. Не съм професионалист и тея минификсове ме плашат, и затова
. Няма мечки да му скачат
. Не е фатално нали?
Дайте идея за разпробиване на вкопаните дръжки в домашни условия. Фреза нямам. Мислил съм да надупча със свредло множество дупки и после да оформям.
Страшно съм ядосан на Zona for Home. За една тъпа подматрачна рамка ни казаха, че доставката е до 2 седмици
, но обещаха, че ще стане по-рано. Днес е 14тия ден и още не знаели кога ще дойде
. Срамота, рамката бе първото което купихме, а ще дойде последно...
Дайте идея за разпробиване на вкопаните дръжки в домашни условия. Фреза нямам. Мислил съм да надупча със свредло множество дупки и после да оформям.
Страшно съм ядосан на Zona for Home. За една тъпа подматрачна рамка ни казаха, че доставката е до 2 седмици
Прикачен файл
спалня 006_resize.jpg (72.35 KиБ) Видяна 7823 пъти
Прикачен файл
спалня 005_resize.jpg (101.74 KиБ) Видяна 7823 пъти
Прикачен файл
спалня 004_resize.jpg (70.58 KиБ) Видяна 7823 пъти
Прикачен файл
спалня 003_resize.jpg (98.22 KиБ) Видяна 7823 пъти
Fortune
- специалист
sasooooooooo написа:Няма плотчета, това е крайния вариант. Ако го бях захлюпил отгоре трябваше да бия винтове от горе на страницата. Не съм професионалист и тея минификсове ме плашат, и затова. Няма мечки да му скачат
. Не е фатално нали?
Браво, и на куража и на крайния резултат!
Като за първи път е пИрфектно!
Може пък да залепиш плотчета отгоре
maroka
- специалист
Дайте идея за разпробиване на вкопаните дръжки в домашни условия. Фреза нямам. Мислил съм да надупча със свредло множество дупки и после да оформям.Има вкопаеми дръжки (кръгли) на Ф 35 мм. Пробиват се с фрезер за панти
sasooooooooo
- "специалист"
Аз дръжките вече съм ги купил, на първа страница съм ги показал. За тях ми трябва правоъгълен отвор 30/106 мм. Тази фреза става ли за дрелка? Ако става има ли размер 30мм и ориентировъчно каква цена има? Мерси.
Гледах едни свредла/ама не точно/, представляват сплескан метал и на центъра има триъгълен шип за водач. Не ми вършат работа, щото тоя шип ще ми излезе от другата страна.
Гледах едни свредла/ама не точно/, представляват сплескан метал и на центъра има триъгълен шип за водач. Не ми вършат работа, щото тоя шип ще ми излезе от другата страна.
maroka
- специалист
sasooooooooo написа:Аз дръжките вече съм ги купил, на първа страница съм ги показал. За тях ми трябва правоъгълен отвор 30/106 мм. Тази фреза става ли за дрелка? Ако става има ли размер 30мм и ориентировъчно каква цена има? Мерси.За тия дръжки си трябва оберфреза. По всякакъв друг начин ще си е живо мъчение.
Fortune
- специалист
sasooooooooo написа:Аз дръжките вече съм ги купил, на първа страница съм ги показал. За тях ми трябва правоъгълен отвор 30/106 мм. Тази фреза става ли за дрелка? Ако става има ли размер 30мм и ориентировъчно каква цена има? Мерси.Замени дръжките с обикновени ;)
sasooooooooo
- "специалист"
Тъп и упорит
Ей това направих. В средата е първия опит само със свредло и установих, че не става. Питах Гугала за ф30 и отидох да търся. В дясно е вече одялана с фрезера
Около 20мин ми отнема един канал. Днес направих 10 и стига толкоз.
Прикачен файл
спалня 007_resize.jpg (171.25 KиБ) Видяна 7559 пъти
Прикачен файл
спалня 010_resize.jpg (139.81 KиБ) Видяна 7561 пъти
Прикачен файл
спалня 009_resize.jpg (154.12 KиБ) Видяна 7561 пъти
Прикачен файл
спалня 008_resize.jpg (161.07 KиБ) Видяна 7561 пъти
Тема "Спалнята /гардероб, легло, скрин/ - от проекта до края" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература