• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14
Вашето лично помещение
invizitor - специалист
има плотчета сигурно отгоре
tassel - специалист
mim написа:
на шкафчетата горната хоризонтала не трябва ли да е над вертикалните страни, да "захлюпва"
Да и аз точно това си мислих за скрина :?
sasooooooooo - "специалист"
Няма плотчета, това е крайния вариант. Ако го бях захлюпил отгоре трябваше да бия винтове от горе на страницата. Не съм професионалист и тея минификсове ме плашат, и затова :roll:. Няма мечки да му скачат :| . Не е фатално нали?
Дайте идея за разпробиване на вкопаните дръжки в домашни условия. Фреза нямам. Мислил съм да надупча със свредло множество дупки и после да оформям.

Страшно съм ядосан на Zona for Home. За една тъпа подматрачна рамка ни казаха, че доставката е до 2 седмици :shock: , но обещаха, че ще стане по-рано. Днес е 14тия ден и още не знаели кога ще дойде :x . Срамота, рамката бе първото което купихме, а ще дойде последно...

Прикачен файл

спалня 006_resize.jpg
спалня 006_resize.jpg (72.35 KиБ) Видяна 7762 пъти

Прикачен файл

спалня 005_resize.jpg
спалня 005_resize.jpg (101.74 KиБ) Видяна 7762 пъти

Прикачен файл

спалня 004_resize.jpg
спалня 004_resize.jpg (70.58 KиБ) Видяна 7762 пъти

Прикачен файл

спалня 003_resize.jpg
спалня 003_resize.jpg (98.22 KиБ) Видяна 7762 пъти
Fortune - специалист
sasooooooooo написа:
Няма плотчета, това е крайния вариант. Ако го бях захлюпил отгоре трябваше да бия винтове от горе на страницата. Не съм професионалист и тея минификсове ме плашат, и затова :roll:. Няма мечки да му скачат :| . Не е фатално нали?
:2thumbs: :klatsch:

Браво, и на куража и на крайния резултат!
Като за първи път е пИрфектно!

Може пък да залепиш плотчета отгоре :)
maroka - специалист
Дайте идея за разпробиване на вкопаните дръжки в домашни условия. Фреза нямам. Мислил съм да надупча със свредло множество дупки и после да оформям.
Има вкопаеми дръжки (кръгли) на Ф 35 мм. Пробиват се с фрезер за панти :) Ако ти изглеждат малки можеш да слагаш по 2 бр (това за челата на скрина).
Аз дръжките вече съм ги купил, на първа страница съм ги показал. За тях ми трябва правоъгълен отвор 30/106 мм. Тази фреза става ли за дрелка? Ако става има ли размер 30мм и ориентировъчно каква цена има? Мерси.
Гледах едни свредла/ама не точно/, представляват сплескан метал и на центъра има триъгълен шип за водач. Не ми вършат работа, щото тоя шип ще ми излезе от другата страна.
tassel - специалист
Те са за пробиване на по-големи отвори. :)
maroka - специалист
sasooooooooo написа:
Аз дръжките вече съм ги купил, на първа страница съм ги показал. За тях ми трябва правоъгълен отвор 30/106 мм. Тази фреза става ли за дрелка? Ако става има ли размер 30мм и ориентировъчно каква цена има? Мерси.
Гледах едни свредла/ама не точно/, представляват сплескан метал и на центъра има триъгълен шип за водач. Не ми вършат работа, щото тоя шип ще ми излезе от другата страна.
За тия дръжки си трябва оберфреза. По всякакъв друг начин ще си е живо мъчение.
Fortune - специалист
sasooooooooo написа:
Замени дръжките с обикновени ;)
Тъп и упорит :lol: Ей това направих. В средата е първия опит само със свредло и установих, че не става. Питах Гугала за ф30 и отидох да търся. В дясно е вече одялана с фрезера :-D Около 20мин ми отнема един канал. Днес направих 10 и стига толкоз.

Прикачен файл

спалня 007_resize.jpg
спалня 007_resize.jpg (171.25 KиБ) Видяна 7498 пъти

Прикачен файл

спалня 010_resize.jpg
спалня 010_resize.jpg (139.81 KиБ) Видяна 7500 пъти

Прикачен файл

спалня 009_resize.jpg
спалня 009_resize.jpg (154.12 KиБ) Видяна 7500 пъти

Прикачен файл

спалня 008_resize.jpg
спалня 008_resize.jpg (161.07 KиБ) Видяна 7500 пъти
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14

Тема "Спалнята /гардероб, легло, скрин/ - от проекта до края" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: