mim написа:на шкафчетата горната хоризонтала не трябва ли да е над вертикалните страни, да "захлюпва"Да и аз точно това си мислих за скрина

Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
sasooooooooo написа:Няма плотчета, това е крайния вариант. Ако го бях захлюпил отгоре трябваше да бия винтове от горе на страницата. Не съм професионалист и тея минификсове ме плашат, и затова. Няма мечки да му скачат
. Не е фатално нали?
Дайте идея за разпробиване на вкопаните дръжки в домашни условия. Фреза нямам. Мислил съм да надупча със свредло множество дупки и после да оформям.Има вкопаеми дръжки (кръгли) на Ф 35 мм. Пробиват се с фрезер за панти
sasooooooooo написа:Аз дръжките вече съм ги купил, на първа страница съм ги показал. За тях ми трябва правоъгълен отвор 30/106 мм. Тази фреза става ли за дрелка? Ако става има ли размер 30мм и ориентировъчно каква цена има? Мерси.За тия дръжки си трябва оберфреза. По всякакъв друг начин ще си е живо мъчение.
Гледах едни свредла/ама не точно/, представляват сплескан метал и на центъра има триъгълен шип за водач. Не ми вършат работа, щото тоя шип ще ми излезе от другата страна.
sasooooooooo написа:Аз дръжките вече съм ги купил, на първа страница съм ги показал. За тях ми трябва правоъгълен отвор 30/106 мм. Тази фреза става ли за дрелка? Ако става има ли размер 30мм и ориентировъчно каква цена има? Мерси.Замени дръжките с обикновени ;)
Гледах едни свредла/ама не точно/, представляват сплескан метал и на центъра има триъгълен шип за водач. Не ми вършат работа, щото тоя шип ще ми излезе от другата страна.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: