stroej,аз не съм напреднал,както е написано там.Аз съм аматйор с опит.Да поспамим малко по-твоя проблем.Искаш да влезеш в занаята или само питаш това онова? 

boltik написа:stroej,аз не съм напреднал,както е написано там.Аз съм аматйор с опит.Да поспамим малко по-твоя проблем.Искаш да влезеш в занаята или само питаш това онова?boltik, нямам намерение да влизам в занаята и да си изкарвам хляба с това (макар че, като гледам "майсторите" какви пари вадят ...). Истината е следната: Просто толкова много ядове брах с т.н. майстори, по завършването на апартамента ми в който живея сега (настаних се там преди около 2 месеца), че вече не искам и да си помисля за това да пусна някой такъв отново "да ми върши работа". Довършването на апартамента ми продължи около 1 година, смених трима майстори и имах много ядове за който няма смисъл да пиша.
g_ker написа:Добре , че завърши с последното PS иначе такова отговорче щях да ти спретна , че .....Каквото и отговорче да ми спретнеше, смятам че има доста истина в това което написах. За съжаление истината понякога боли. А това, че има и свестни хора в бранша със сигурност е така.))))
boltik написа:stroej,неправилно ме разбраboltik, това което написах не беше отговор, специално за теб. Извинявам се ако съм те обидил. Просто бях си решил да напиша тези неща и твойте въпроси ме провокираха. Но това трябваше да го пусна като нов въпрос.Един съвет от мен.Ако имаш хубаво брашно дай го на хлебар да ти опече хляб.
А това,че си попаднал на(специалисти по-всичко)сам си си виновен.Може би си много доверчив.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: