• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
boltik - специалист
stroej,аз не съм напреднал,както е написано там.Аз съм аматйор с опит.Да поспамим малко по-твоя проблем.Искаш да влезеш в занаята или само питаш това онова? :?
solo5 - майстор
stroej написа:
Само един хубав мастар(алуминиев) е около 40 лева и нагоре и т.н....
отиди до някой цех за алуминиева дограма и вземи/купи парчета 20х40 мм с дължина, която те устройва - идеални са
stroej - помощник
boltik написа:
stroej,аз не съм напреднал,както е написано там.Аз съм аматйор с опит.Да поспамим малко по-твоя проблем.Искаш да влезеш в занаята или само питаш това онова? :?
boltik, нямам намерение да влизам в занаята и да си изкарвам хляба с това (макар че, като гледам "майсторите" какви пари вадят ...). Истината е следната: Просто толкова много ядове брах с т.н. майстори, по завършването на апартамента ми в който живея сега (настаних се там преди около 2 месеца), че вече не искам и да си помисля за това да пусна някой такъв отново "да ми върши работа". Довършването на апартамента ми продължи около 1 година, смених трима майстори и имах много ядове за който няма смисъл да пиша.

Сега имам едно малко апартаментче (около 40кв.м.) и искам сам да го довърша. Е знам, че много "професионалисти " в тая област биха казали - "Тоя пък нишо не разбира а с цял апартамент ще се справи".
Но според мен нещата не са чак толкова сложни и човек ако има желание може да се научи.

Аз никога не съм се занимавал с подобна работа, но вече толкова ми е писнало, че предпочитам сам да си свърша работата. Е може да не стане толкова хубаво, но го има и варианта да се получи по-добре отколкото биха го направили много """"""майсторчета""""""". А каквото и да стане когато знаеш, че ти си го направил е друго. А и старанието което, аз ще вложа със сигурност ще е много по-голямо, отколкото на някой, който основната му задача ще е как да свърши по-бързо, за да прибере големите пари.

Ами това е. Написах този мини роман :) , за да стане ясно всъщност кой съм и за какво се боря :) Може би трябваше да започна с тези неща, но по добре късно отколкото никога.

P.S. 1: "Майстори", ако искате се обиждайте, но голяма част от вас сте изключително нагли хора. Най-важното за тази голяма част е да вземе възможно най-много пари от даден обект, а не се мисли за това човекът насреща как ги е изкарал тези пари или колко време трябва после да ги връща и да се подложи на лишения.

P.S. 2: Извинявам се на честните и съвестни хора в този бранш, които колкото и да са малко, все пак вярвам че ги има.
stroej - помощник
solo5 написа:
stroej написа:
Само един хубав мастар(алуминиев) е около 40 лева и нагоре и т.н....
отиди до някой цех за алуминиева дограма и вземи/купи парчета 20х40 мм с дължина, която те устройва - идеални са
Благодаря за идеята!
g_ker - специалист
Добре , че завърши с последното PS иначе такова отговорче щях да ти спретна , че .....:)))))
stroej - помощник
g_ker написа:
Добре , че завърши с последното PS иначе такова отговорче щях да ти спретна , че .....:)))))
Каквото и отговорче да ми спретнеше, смятам че има доста истина в това което написах. За съжаление истината понякога боли. А това, че има и свестни хора в бранша със сигурност е така.
boltik - специалист
stroej,неправилно ме разбра :shock: Един съвет от мен.Ако имаш хубаво брашно дай го на хлебар да ти опече хляб. :? А това,че си попаднал на(специалисти по-всичко)сам си си виновен.Може би си много доверчив. :?:
tassel - специалист
[/quote] Но според мен нещата не са чак толкова сложни и човек ако има желание може да се научи. [/quote]

Точно така. Абсолютно си прав. :2thumbs: Смело напред и това е. Важното е да имаш желание и да не те мързи. Всичко останало се учи с практика и питане. А що се отнася до майсторите - не им завиждай за парите. Техния труд не е лек и рано или късно тези пари се реинвестират в лечение.
stroej - помощник
boltik написа:
stroej,неправилно ме разбра :shock: Един съвет от мен.Ако имаш хубаво брашно дай го на хлебар да ти опече хляб. :? А това,че си попаднал на(специалисти по-всичко)сам си си виновен.Може би си много доверчив. :?:
boltik, това което написах не беше отговор, специално за теб. Извинявам се ако съм те обидил. Просто бях си решил да напиша тези неща и твойте въпроси ме провокираха. Но това трябваше да го пусна като нов въпрос.
chapara - майстор
. А що се отнася до майсторите - не им завиждай за парите. Техния труд не е лек и рано или късно тези пари се реинвестират в лечение.
Eдно мнение на разбирач :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Тема "Плочки в банята - да започнем от първия ред на стената??????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: