Galy написа:Наполовина сме готови с картоните. Ето няколко снимки от всекидневната...Ехааа, започва да се оформя!
Кафявото с латекс ли е предвидено?
Galy написа:Наполовина сме готови с картоните. Ето няколко снимки от всекидневната...Ехааа, започва да се оформя!
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Galy написа:Ето още малко снимки от апартамента. Остава малко с картона в тази част на жилището и се прехвърляме в спалните. Балкона изглежда зле в момента, но съм сигурен че след време ще прекарвам повече време там, отколкото вътреТерасата е разкош! Тук декинг ще стои страхотно, на тавана може просто дървена решетка скара с цвета на декинга.Приемам идеи за тавана. Искам нещо, с което да скрия сандвич панелите...не ми се ще картон...по скоро нещо различно ;) В крайна сметка линиите във всекидневната, пък и навсякъде, оставихме с 4см разлика в нивата. Минимално, но изглежда доста добре. Пък и идеята беше не да ги вкопаваме в тавана, а само да отделим цветовете.
Galy написа:Fortune, с дизайнерите мислите в една посокаХе, скъпичък си е декинга, ама 140 е множко, гледах 70 лв в нета, ама сигурно маслото отделно. С монтажа казват може да се справи всеки малко по-сръчен.)
За тавана мислехме някаква дървена конструкция. Дори ми се искаше и някакав плат...само че ще е проблем заради вятъра. Осветлението ще е на 2 кръга - долу ниско по стената към пода и един-два аплика горе. Дайте инфо за декинга? Бях звънял преди време в някаква софийска фирма, но ме отказаха тотално с цена...140 лв ли за квадрат...дори и повече. Като стъпихме на терасата за пръв път като купувахме апартамента, спогледахме се с приятелката ми и си казахаме - Да, това е апартамента)))
Прикачен файл
Galy написа:Духа много вятър зимата. Обърни внимание-балкана е отсреща-Бузлуджа, Шипка...Зимата ще си го прибереш плата
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Galy написа:Weekend-а ходих до София за да видя на живо основните осветителни тела за всекидневната. Жестоки са! И цената също ;) Снимките са от телефона ми и светнати изглеждат лилавеещи. На практика са тъмно вишнево червени при пуснато осветление. Какво мислите?Даммм, знам ги, че са си лев, лев са си, ама мноооого ми харесват, цвят патлажан?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: