Живея от една година в нова кооперация под наем. Знаех че има подово отопление, но никога не съм го включвал. Преди една седмица установих, че в стаята и банята е необяснимо топло. Минах един път без чехли и усетих, че пода е нагрят, също така и плочките в банята. "Врътките" , от които се включва си бяха на нула градуса , тоест, завъртени максимално наляво
Спирах всички бушони за по 12 часа - никакъв ефект, грее си стабилно. Нямам идея каква е инсталацията, какъв тип подово е, на ключовете за пускане пише White-Rodgers.
Хазяйката за момента е неоткриваема, а докато дойде време за наема и се появи , просто не ми се мисли колко ток ще навърти това
P.S. забравих да отбележа, че в хола няма такъв проблем
--------------------------
borko-67, може би съм го написал неясно, но бях спрял всички бушони за една нощ и нямаше ефект, не мога да си обясня откъде се захранва тази дяволия...

Спирах всички бушони за по 12 часа - никакъв ефект, грее си стабилно. Нямам идея каква е инсталацията, какъв тип подово е, на ключовете за пускане пише White-Rodgers.
Хазяйката за момента е неоткриваема, а докато дойде време за наема и се появи , просто не ми се мисли колко ток ще навърти това

P.S. забравих да отбележа, че в хола няма такъв проблем
--------------------------
borko-67, може би съм го написал неясно, но бях спрял всички бушони за една нощ и нямаше ефект, не мога да си обясня откъде се захранва тази дяволия...
Последна промяна от simeonovvv на пон сеп 14, 2009 8:59 pm, променено общо 2 пъти.