• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
Напишете въпрос свързан със санирането.
frank - помощник
Не си прав.Ходят на място.На мой познат му преведоха по-малко пари защото фирмата го метнала със стъклата :evil:
frank - помощник
И не ходят от банката ,ами от http://reecl.org/
kireto1 - специалист
kireto1 написа:
Аз не съм много запознат с кредитите за енергиина ефективност но предполагам че те
мерят стъклото във фирмата която го произвежда.И ти като си покажеш фактурата
от коя фирма си го поръчал те правят едно бързо сравнение и се вижда че тази фирма
продава К стъкла.А на тебе ти е К ,само по фактура.

Това е лично мое мнение
Не споря.Сигорно е както казваш.
А мен дори и да са ме метнали рано или късно тези уреди за измерване на К стъклото
ще навлязат и аз пак ще го проверя
Pile - помощник
Победа!!! Обещах да пиша след като има развитие по моя проблем / виж по-горе/. Днес ми сменят всички стъклопакети с нови за сметка на фирмата след като дойдоха, измериха и установиха, че никъде няма К стъкло. Чаках 2 месеца за да си купят уред за мерене, но си струваше и благодаря за коректността на фирмата. Няма да споменавам името и, но си признаха!
kireto1 - специалист
Pile написа:
Победа!!! Обещах да пиша след като има развитие по моя проблем / виж по-горе/. Днес ми сменят всички стъклопакети с нови за сметка на фирмата след като дойдоха, измериха и установиха, че никъде няма К стъкло. Чаках 2 месеца за да си купят уред за мерене, но си струваше и благодаря за коректността на фирмата. Няма да споменавам името и, но си признаха!
Колега ти кажи в кой град ,е а пък всеки сам ще си направи сметката
kireto1 - специалист
Всичко ми е ясно :cooler:
ivoru - специалист
Номера със запалката върши работа на 100%, вчера го пробвах и наистина пламъка червенее при к-стъкло.
dimitar2s - специалист
А защо да не се споменават фирмите? Било то ако са си свършили добре или зле работата?
Цялата контра отива в крайния клиент. Както някой беше писал по-горе, клиента си поръчва стъклопакет с к-стъкло, получава обикновенно, а банката му възстановява по-малко пари заради това. Така клиента страда два пъти - веднъж че е платил повече, а не е получил това за което е платил и втори път защото му възстановяват по-малка част.
Аз сменях дограма преди 7 години. Половината стъклопакети се разхерметизираха първите 2-3 месеца. Оправдаха се, че ползвали нов материал за обмазване и се оказал некачествен, но отказаха да преработят останалите, макар и те да бяха правени със същия материал. Освен това, когато задуха вятър започна да свири във фугите. Дойдоха, чесаха се по главите, искаха ми допълнително пари за "доработка", но така и нищо не направиха. Сега, когато искам да ми е добре уплътнена дограмата, трябва да притискам профилите, за да се наместят.
Мисля че тази фирма продължава да се води от големите.
velsi - Почетен майстор
Фирмите за дограма са толкова много, че дори и да се споменат тези от тях, които са "кофти" пак шанса да се попадне на такава остава много голям. Това е загубена кауза. Я сподели каква е тази дограма от преди 7 години (пвц, алуминий, какви профили, какво отваряне, размери?) да видим дали може да се помогне с нещо.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

Тема "КА-стъкло .....дрън дрън" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: