Не си прав.Ходят на място.На мой познат му преведоха по-малко пари защото фирмата го метнала със стъклата 
Напишете въпрос свързан със санирането.
frank
- помощник
95 мнения в "КА-стъкло .....дрън дрън"
kireto1
- специалист
kireto1 написа: Аз не съм много запознат с кредитите за енергиина ефективност но предполагам че теНе споря.Сигорно е както казваш.
мерят стъклото във фирмата която го произвежда.И ти като си покажеш фактурата
от коя фирма си го поръчал те правят едно бързо сравнение и се вижда че тази фирма
продава К стъкла.А на тебе ти е К ,само по фактура.
Това е лично мое мнение
А мен дори и да са ме метнали рано или късно тези уреди за измерване на К стъклото
ще навлязат и аз пак ще го проверя
Pile
- помощник
Победа!!! Обещах да пиша след като има развитие по моя проблем / виж по-горе/. Днес ми сменят всички стъклопакети с нови за сметка на фирмата след като дойдоха, измериха и установиха, че никъде няма К стъкло. Чаках 2 месеца за да си купят уред за мерене, но си струваше и благодаря за коректността на фирмата. Няма да споменавам името и, но си признаха!
kireto1
- специалист
Pile написа:Победа!!! Обещах да пиша след като има развитие по моя проблем / виж по-горе/. Днес ми сменят всички стъклопакети с нови за сметка на фирмата след като дойдоха, измериха и установиха, че никъде няма К стъкло. Чаках 2 месеца за да си купят уред за мерене, но си струваше и благодаря за коректността на фирмата. Няма да споменавам името и, но си признаха!Колега ти кажи в кой град ,е а пък всеки сам ще си направи сметката
dimitar2s
- специалист
А защо да не се споменават фирмите? Било то ако са си свършили добре или зле работата?
Цялата контра отива в крайния клиент. Както някой беше писал по-горе, клиента си поръчва стъклопакет с к-стъкло, получава обикновенно, а банката му възстановява по-малко пари заради това. Така клиента страда два пъти - веднъж че е платил повече, а не е получил това за което е платил и втори път защото му възстановяват по-малка част.
Аз сменях дограма преди 7 години. Половината стъклопакети се разхерметизираха първите 2-3 месеца. Оправдаха се, че ползвали нов материал за обмазване и се оказал некачествен, но отказаха да преработят останалите, макар и те да бяха правени със същия материал. Освен това, когато задуха вятър започна да свири във фугите. Дойдоха, чесаха се по главите, искаха ми допълнително пари за "доработка", но така и нищо не направиха. Сега, когато искам да ми е добре уплътнена дограмата, трябва да притискам профилите, за да се наместят.
Мисля че тази фирма продължава да се води от големите.
Цялата контра отива в крайния клиент. Както някой беше писал по-горе, клиента си поръчва стъклопакет с к-стъкло, получава обикновенно, а банката му възстановява по-малко пари заради това. Така клиента страда два пъти - веднъж че е платил повече, а не е получил това за което е платил и втори път защото му възстановяват по-малка част.
Аз сменях дограма преди 7 години. Половината стъклопакети се разхерметизираха първите 2-3 месеца. Оправдаха се, че ползвали нов материал за обмазване и се оказал некачествен, но отказаха да преработят останалите, макар и те да бяха правени със същия материал. Освен това, когато задуха вятър започна да свири във фугите. Дойдоха, чесаха се по главите, искаха ми допълнително пари за "доработка", но така и нищо не направиха. Сега, когато искам да ми е добре уплътнена дограмата, трябва да притискам профилите, за да се наместят.
Мисля че тази фирма продължава да се води от големите.
velsi
- Почетен майстор
Фирмите за дограма са толкова много, че дори и да се споменат тези от тях, които са "кофти" пак шанса да се попадне на такава остава много голям. Това е загубена кауза. Я сподели каква е тази дограма от преди 7 години (пвц, алуминий, какви профили, какво отваряне, размери?) да видим дали може да се помогне с нещо.
Тема "КА-стъкло .....дрън дрън" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература