==================

Последна промяна от Justy на нед май 10, 2009 10:24 pm, променено общо 1 път.

Justy написа:Питането ще бъде в страшно множествено число.Що да не може. Според мен дори по-естетично би станало.
1. Каменната стълба на сн. 2 - излиза много напред в двора и ми бърка тактиката. Мога ли да махна блоковете от долните 4 реда, да направя площадка на нивото на 6 - то стъпало и да изградя стълбище по стената. Блоковете ще ми трябват за терасиране на двора - от сн. 1 се вижда наклона на хълма.
 Не се вижда на сниките какво има от лявата страна на стълбите, но мисля, че би било добре.
 Не се вижда на сниките какво има от лявата страна на стълбите, но мисля, че би било добре.
 Но когато те имат сантиментална стойност, си заслужава.
 Но когато те имат сантиментална стойност, си заслужава.ама има и друго - не ми трябва - защо да правя втора сграда - курортно дело няма да развивамМоже да е възможно присъединяването и към основната сграда.
 От голяма къща още никой не се е отказвал доброволно.
  От голяма къща още никой не се е отказвал доброволно.  Наскоро гледах един подобен пример по телевизията с разкошно имение направено с реконструкция на две стари, много стари къщи, съединени с пристройка. Там разбира се става въпрос и за разкошен изглед към широка съдоплавателна река, и мястото наоколо е огромно, но бившите постройки- в не много по-различен вид от твоите.
 Наскоро гледах един подобен пример по телевизията с разкошно имение направено с реконструкция на две стари, много стари къщи, съединени с пристройка. Там разбира се става въпрос и за разкошен изглед към широка съдоплавателна река, и мястото наоколо е огромно, но бившите постройки- в не много по-различен вид от твоите. 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: