• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Justy - майстор
==================
Последна промяна от Justy на нед май 10, 2009 10:24 pm, променено общо 1 път.
Justy - майстор
==============
Последна промяна от Justy на нед май 10, 2009 10:25 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
Май има нужда от голям ремонт къщичката... :?
А питането къде е?
Justy - майстор
================
Последна промяна от Justy на нед май 10, 2009 10:25 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
Justy написа:
Питането ще бъде в страшно множествено число.
1. Каменната стълба на сн. 2 - излиза много напред в двора и ми бърка тактиката. Мога ли да махна блоковете от долните 4 реда, да направя площадка на нивото на 6 - то стъпало и да изградя стълбище по стената. Блоковете ще ми трябват за терасиране на двора - от сн. 1 се вижда наклона на хълма.
Що да не може. Според мен дори по-естетично би станало. :? Не се вижда на сниките какво има от лявата страна на стълбите, но мисля, че би било добре.

п.с. Възраждане на стари селски къщички, това е чудесно! Давай, Justy, направи я кукличка! :supz:
Justy - майстор
================
Последна промяна от Justy на нед май 10, 2009 10:26 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
НЕ знам. Тя за какво е служила тази вдясно? Само ти си знаеш колко здрави основи има, колко е стабилно строителството и, и може ли да се разчита на нея като основа за нова. За да мога да кажа нещо за бъдещото и предназначение или начин на ефикасно използване след преустройство, трябва да видя план на целия участък с постройките.
Понякога преустройство и възраждане на такива стари постройки може да лапне много средства. :? Но когато те имат сантиментална стойност, си заслужава.
Justy - майстор
=============
Последна промяна от Justy на нед май 10, 2009 10:26 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
ама има и друго - не ми трябва - защо да правя втора сграда - курортно дело няма да развивам
Може да е възможно присъединяването и към основната сграда. :? От голяма къща още никой не се е отказвал доброволно. :-D Наскоро гледах един подобен пример по телевизията с разкошно имение направено с реконструкция на две стари, много стари къщи, съединени с пристройка. Там разбира се става въпрос и за разкошен изглед към широка съдоплавателна река, и мястото наоколо е огромно, но бившите постройки- в не много по-различен вид от твоите. :-D
Justy - майстор
=================
Последна промяна от Justy на нед май 10, 2009 10:27 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "Къща от 1928 -ма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: