lethe написа:Май се спряхме на Юнкерс, обаче от една фирма ни казаха, че разделянето на радиатора в хола+кухня на 2 е много сложно и предложиха вместо това да сложим само един конвекторен радиатор на съществуващите изводи. Аз още се чудя дали това ще свърши работа за отоплението на толкова дълга стая.![]()
Казаха ни също, че не желаят да снаждат тръби - можело да протечат и затова колекторната кутия трябва да остане до вратата и всеки път да се удряме в нея...дали има нещо вярно в това?
Заложете на изпитаните марки като "Вайлант","Висман","Волф" и други.Имам лични наблюдения на първите 3 марки-работил Съм и работя и с трите.Проверено !Нямам наблюдения над този модел на "Юнкерс".Има един който чака за пускане,но там е объркана инсталацията и собственика не е взел решение какво ще се прави.Вложените малко повече пари се възвръщат с много по-добра работа а и при правилна настройка на котела и на сметката за газ!!!
И друго важно нещо!-Забравете тази фирма,която Ви какзва какво не може да направят!Както не могат "да снаждат тръби",какво могат?Да нахвърлят набързо всичко и да бягат?Целта е по-лесно да се вземат парите на клиента,без да ги интересува дали е доволен или не!Заради такива "спецове" в повечето случаи страдат всички които съвестно Си гледат работата!Намерете Си някой който може и който ще свърши работата.Потърсете!Има и такива хора,които все още Си гледат работата.По-добре по препоръка и ако може да видите свършена работа е най-добре!Не залагайте много на фирми-повечето са "прехвалени" и с постоянно текучество(не всички но повечето) и затова нямат подготвени кадри които могат"да снаждат тръби"!!! Успех в избора!

P.S. За къде става въпрос?Кой край на BG?