Здравейте,
Става дума за отоплителен прибор за отопление на вила на село, която се посещава предимно поч дни през отоплителния сезон и често лятото.
Някои от основните изисквания:
- да се използва снеманата при рязане на дръвчетата и лозето дървесина(имам около 50 дръвчета и ми е болно като изгарям всичко на вятъра;
- да ползва външен въздух - предвидил съм такава възможност;
- по възможност да не изисква постоянен надзор;
- да е поне не грозен;
- ще се отоплява дневен възел около 22м2, има обща стена със спалня на това ниво, ако може поне частично да стопля и нея;
- по възможност да не е с водна риза;
- с висока степен на завършеност или да е пълен комплект за самостоятелмо реализиране;
- да има визуален контакт с огъня (те това топли най-много, особено с чаша коняк в ръка ) през остъклена вратичка;
- желателно е да позволява готвене или поне претопляне на храна.
Ако някой може, да помогне.
Приятна вечер!
Става дума за отоплителен прибор за отопление на вила на село, която се посещава предимно поч дни през отоплителния сезон и често лятото.
Някои от основните изисквания:
- да се използва снеманата при рязане на дръвчетата и лозето дървесина(имам около 50 дръвчета и ми е болно като изгарям всичко на вятъра;
- да ползва външен въздух - предвидил съм такава възможност;
- по възможност да не изисква постоянен надзор;
- да е поне не грозен;
- ще се отоплява дневен възел около 22м2, има обща стена със спалня на това ниво, ако може поне частично да стопля и нея;
- по възможност да не е с водна риза;
- с висока степен на завършеност или да е пълен комплект за самостоятелмо реализиране;
- да има визуален контакт с огъня (те това топли най-много, особено с чаша коняк в ръка ) през остъклена вратичка;
- желателно е да позволява готвене или поне претопляне на храна.
Ако някой може, да помогне.
Приятна вечер!