rcbandit,
Добре бе, бандит (сега ти видях ника.
).
Видя се, че от жици не разбираш (няма лошо, особено в това, че питаш
). Задаваш обаче "умни" и объркващи въпроси и никакви изходни данни. Караш ни да отговаряме с ръка върху кристална топка.
Изобщо не ме интересува кви си решил да ги пъклиш.
Просто дай данни:
- Помещения - N броя;
- Квадратура - N помещения по Х кв. м.;
- Климатици - У броя;
- Компютри - Z броя;
- Други ел. консуматори - печки, осветление, бойлери и т.н.
А също и има ли в момента захранване (партида в Енергото) тоя апартамент и... изобщо, един ли е апартаментът?!
Защото почти всички до сега те вземаме на сериозно, но може в един миг да решим, че ни приемаш за боядисани врабчета, да ти теглим една майна и да те пратим при ел. проектант - да ти вземе парите и да ти реши/не реши проблема!
Толкоз!
П.П. Нещо вътрешния глас ми говори, че за тая щуротия ще ти стигне и нормално апартаментно захранване, а ти просто си се паникьосал. Ама знам ли...
Добре бе, бандит (сега ти видях ника.

Видя се, че от жици не разбираш (няма лошо, особено в това, че питаш

Изобщо не ме интересува кви си решил да ги пъклиш.

Просто дай данни:
- Помещения - N броя;
- Квадратура - N помещения по Х кв. м.;
- Климатици - У броя;
- Компютри - Z броя;
- Други ел. консуматори - печки, осветление, бойлери и т.н.
А също и има ли в момента захранване (партида в Енергото) тоя апартамент и... изобщо, един ли е апартаментът?!

Защото почти всички до сега те вземаме на сериозно, но може в един миг да решим, че ни приемаш за боядисани врабчета, да ти теглим една майна и да те пратим при ел. проектант - да ти вземе парите и да ти реши/не реши проблема!

Толкоз!

П.П. Нещо вътрешния глас ми говори, че за тая щуротия ще ти стигне и нормално апартаментно захранване, а ти просто си се паникьосал. Ама знам ли...