sasooooooooo написа:Кажи по-подробно за тая флашка - това стандартна процедура ли е, какво има на нея? Когато купувах моя в Технополис даже не ми го включихаИ аз като взимах Сони-то преди година и половина не го пробваха в магазина ,за техномаркет става въпрос, Аз настоявах но ми казаха ,че в тридневен срок ако има проблем мога да го върна и да го сменят евентуално.
Предполагам че това с пикселите ще мога да сиго пробвам в къщи.
Iliev Labs По-добре е да отидеш на място в магазина. Да го видиш работещ.На тази З2-ка като седнеш пред нея да работиш на компютъра какво ще се получи- ще се слееш с нея.
Този който си избрал е малък. На този размер предпочитам кинескоп.
За същите пари ще вземеш 32-ка NEO. Не робувай на марки, техническите характеристики, които дават, са прах в очите. Най-добре е да ги видиш работещи.
За Марката NEO ще кажа само , НИКОГА - лично мнение

Може би не се изразявам много правилно като казвам, че пикселът е "изгорял", той по-скоро е "замръзнал" на определен цвят. Някой път се било случвало да се оправи сам или пък след пускане на някаква специална програма (която предполагам сменя много бързо цветовете или яркостта за да го "събуди"). Обаче - щом си плащаш пълната цена, искай пълното качество
 Може би не се изразявам много правилно като казвам, че пикселът е "изгорял", той по-скоро е "замръзнал" на определен цвят. Някой път се било случвало да се оправи сам или пък след пускане на някаква специална програма (която предполагам сменя много бързо цветовете или яркостта за да го "събуди"). Обаче - щом си плащаш пълната цена, искай пълното качество  

) .
) .