тези температури в случая са налягания при който работи компресора. спрямо налягането контролера определя и температурата. а забравил съм тока да напиша 10-10.5 ам. в тези граници се движи. това е машинката ми в апартамента. а другата която е вода-вода тя е при сестра ми на къщата. а за нея мога да спомена тока за октомври. пусната е на 10.10. и десега не е изключвана. за октомври 72 лв. електромера е трифазен и е само за нея. консуматорите 7 бр. конвектори (6x3кв.+1 бр. 5кв)+ 4 бр. лири + 2 бойлера. тока там от 4.5-8 ампера. а водата в момента на изключването на компресора изход 48.5гр. вход 42гр.
denuchi написа:... аз меря наляганията, а контролера сам смята температурите според налягане дава температура. R22 с такъв работя.denuchi, с какви датчици ги мериш тези налягания? Откъде могат да се вземат и на какви пари? Или мериш с манометър и ги въвеждаш ръчно?
Ама и ти като kuuuuul - много данни а най-важното го нямаш - полезната мощност на ТП. Измерете си накрая тоя вътрешен дебит за да ви сметнем КОП-а.