• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ivec - специалист
когато при поредното включване ми изписа "Battery not detected" и "Not connections are available" Най-странното е, че преди всичко бе на 6 и нищо не е пипано нито по лаптопа, нито по модема/той е от wireless-ите на БТК/Виваком/. Всичко останало работи. Машината е Asus S5FL. Aко имате някакви идеи, казвайте. На всички отзовали се-благодаря!!!
petromaniq - специалист
Не е ли в гаранция ? Може и някой вирус да го е поразил.
jameson_2001 - специалист
Опитай да свалиш батерията и пак да я сложиш ? А иначе наистина може да е от някой вирус.
petromaniq - специалист
Може също така да пробваш и с някоя от версиите на LiveCD - какво ще покаже.
vanko68 - специалист
...и аз да питам в тази тема- на лаптопа Асус ЕЕЕ на половинката от врене на време изчезват от самосебе си камерата и WLAN адаптора като устройства. След влизане в БИОСа се оказва,че са забранени и трябва да ги разреша.Вече 3 пъти се получава това "чудо". На какво може да се дължи и как да се оправи,ако изобщо има оправия де?
mitko414 - специалист
@vanko68
Каква е операционната система на EEE PC-то?

Ако е Windows, провери от Control Panel, Power, настройките за пестене на енергия, когато е на батерия. Да не би при преминаване на батерия софтуера да изключва (забранява) WLAN и камерата и после да "забравя" да ги разреши.
vanko68 - специалист
отначало си беше Линукс,но половинката не се оправяше и оттогава,около година,си е Бозата Уин. Проблема е от около месец.
bai_bradyra - специалист
vanko68 написа:
...и аз да питам в тази тема- на лаптопа Асус ЕЕЕ на половинката от врене на време изчезват от самосебе си камерата и WLAN адаптора като устройства. След влизане в БИОСа се оказва,че са забранени и трябва да ги разреша.Вече 3 пъти се получава това "чудо". На какво може да се дължи и как да се оправи,ако изобщо има оправия де?
.. провери първо половинката.. :wink:
Spokoiniq - майстор
Малко ОФФ , ама лаптопите на Asus, MSI, Acer и други още по-незнайни китайци на мои познати непрекъснато правят проблеми...защо ли моя Вайо за 3 години вече не ме е предал?Евтино и хубаво...НЯМА!
dundurma - специалист
спокоиния......с риска да те обидя,ама щом казваш,че асус са евтини боклуци,май от компютри си нямаш много понятие.всяка марка си има нисък и висок клас.моят ЕВТИН АСУС,струва-2300лв :? :? :?
  • 1
  • 2

Тема "Лаптопът ме изненада," | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: