Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lubomirlz - специалист
Е напишиго кое е това място, все пак има колеги които пътуват може да минават покрай вас или поне да ти препоръчат някой който ще е наблизо.
stefan_gb - специалист
todortv и аз си мисля същото но наи вероятно и двата и контакта не са занулени.
todortv - майстор
stefan_gb написа:
todortv и аз си мисля същото но наи вероятно и двата и контакта не са занулени.
В такъв случай този,който щв се заеме с въпроса ще му е нужно повече
време.Случая не е за пренебрегване.
Мили домакини при забелязани неизправности ползвайте компетентен техник.Не подценявайте такива случаи,защото могат да имат фатален край особено,ако пералнята е близко до мивката!!!
докера - специалист
Най-вероятно става въпрос за стара къща в някое селце :wink: Навремето са поставили от масово ползваните плитки бакелитени контакти , а този - тип "шуко", е сменен в последствие , най-вероятно от собственика , , като е гледал разположението на проводниците по стария , и така си е останал незанулен :wink:
magda - помощник
lubomirlz написа:
Е напишиго кое е това място, все пак има колеги които пътуват може да минават покрай вас или поне да ти препоръчат някой който ще е наблизо.
Не е "по път", а най-близкия град е на 30 км. (град-село) и 60 км. (град).
Но с помощта на форума и местния майстор, нещата ще се оправят.
/освен ако не става въпрос за случая от последните постове
:)
8180 - майстор
Ей много тайно това место, бе :)

Правите, каквото правите - не е лошо да опиташ да снимаш преди/след и за всеки случай да го покажеш, щом е толкова забутано местото. Да не стане и майсторът да е такъв.
Успех.
magda - помощник
8180 написа:
Ей много тайно това место, бе :)

Правите, каквото правите - не е лошо да опиташ да снимаш преди/след и за всеки случай да го покажеш, щом е толкова забутано местото. Да не стане и майсторът да е такъв.
Успех.

Големи благодарности!
Дано не се налага да се възполвам. :)

Тема "Неподходящ контакт ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: