Мечтата на всяка домакиня
rum_sz - специалист
За този петък става въпрос . А това което ми показваш по този начин виждам за първи път. Когато съм в програмата ползам човечето за разходка ,маркирам отделни части които увеличавам и намалям.Така неможах да разбера , когато проекта е готов как може да се направи разкрой от самата прорама. Иначе за разкроя ползвам оптимик или cut master 2d ,но не съм много възхитен,защото и на двете програми първата плоскост я запълва добре а на втората плоскост е по разхвърляно.Накрая си направя аз разкроя ,но понякога трябва много бързо да се даде цена ,досега не са ме излъгали винаги дават в повече от моят разкрой.Скоро си купих лазарен принтер,може да се каже средно качество.Но при разпечатката цветовете на монитора и принтера не съвпадат.Идваха хора от сервиза правиха някакви настройки и накрая се изказаха че това е от програмата.А старият принтер беше мастилен и цветовете бяха ок.В програмата там където е за осветлението и сенките направих няколко настройки но нямаше ефект.И сега си мисля че тези юнаци ми продадоха някакъв боклук или са взели хубавият тонер и са ми поставили някакъв техен стар тонер,или самият тонер е нещо демо исория, колкото да се покаже пред клиента че всичко е ок.Пишими какво мислиш по въпроса.А кухнята дано я монтирам в петък, незнам но винаги с дизайна все нещо ми липсва :) Принтера аз лично разпечатах кашона
todor_tsanov - специалист
за разкроя търси това ръководство KD_manual
ето линк
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=13001
rum_sz - специалист
Ще проверя. благодаря
rum_sz - специалист
te_dda написа:
solo5 написа:
няма ли черен металик :?
любимия ми графит :-D :-D

обаче тук у мен се поражда друг въпрос...всеки проектант има свой собсвен вкус и "почерк", който ако клиента не е със собствен настойчив такъв ( като мене :) ), се налага на клиента...в случая се запитах защо ние вместо клиентката обсъждаме какви да са цветовете в НЕЙНАта кухня :lol: :lol: , толкова ли нямат собствено мнение тея хора ? ( сори за офтопика, ама не можах да се сдържа)
Аз никога не сам налагал цвтовете, които харесвам, просто като ме попитат давам някои идеи кой със кой цвят би си подхждал. Ето 2 кухни :)

Прикачен файл

P3100038.JPG
P3100038.JPG (159.19 KиБ) Видяна 4550 пъти

Прикачен файл

P4140064.JPG
P4140064.JPG (65.85 KиБ) Видяна 4550 пъти
rum_sz - специалист
Аспиратора от горната кухня съм виждал в кухните на ресторантите. Втората снимка цетовете са оранж жълто профилите на вратите тъмна череша. То за това е поръчка,кой каквото иска :)
silllveto - Майсторица
Не са само за ресторанти. Тези са скъпи, мощни и плюсът им е, че не си удряш главата в тях. :lol:

Изображение
rum_sz - специалист
Този аспиратор е дълъг 1 метър и дълбок 80см.Когато го влючих леко краката ми изтинаха
todor_tsanov - специалист
rum_sz написа:
Този аспиратор е дълъг 1 метър и дълбок 80см.Когато го влючих леко краката ми изтинаха
сигурно пържолите ще изпаднат в състояние на безтегловнос в пространството м/у котлоните и абсорбатора, много интересна технология за готвене
наистина света е много шарен
rum_sz - специалист
todor_tsanov написа:
rum_sz написа:
сигурно пържолите ще изпаднат в състояние на безтегловнос в пространството м/у котлоните и абсорбатора, много интересна технология за готвене
наистина света е много шарен
Направи на КД една скара със щтръкнали кебапчета на нея :-D

Тема "Черно или металик мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: