За този петък става въпрос . А това което ми показваш по този начин виждам за първи път. Когато съм в програмата ползам човечето за разходка ,маркирам отделни части които увеличавам и намалям.Така неможах да разбера , когато проекта е готов как може да се направи разкрой от самата прорама. Иначе за разкроя ползвам оптимик или cut master 2d ,но не съм много възхитен,защото и на двете програми първата плоскост я запълва добре а на втората плоскост е по разхвърляно.Накрая си направя аз разкроя ,но понякога трябва много бързо да се даде цена ,досега не са ме излъгали винаги дават в повече от моят разкрой.Скоро си купих лазарен принтер,може да се каже средно качество.Но при разпечатката цветовете на монитора и принтера не съвпадат.Идваха хора от сервиза правиха някакви настройки и накрая се изказаха че това е от програмата.А старият принтер беше мастилен и цветовете бяха ок.В програмата там където е за осветлението и сенките направих няколко настройки но нямаше ефект.И сега си мисля че тези юнаци ми продадоха някакъв боклук или са взели хубавият тонер и са ми поставили някакъв техен стар тонер,или самият тонер е нещо демо исория, колкото да се покаже пред клиента че всичко е ок.Пишими какво мислиш по въпроса.А кухнята дано я монтирам в петък, незнам но винаги с дизайна все нещо ми липсва
Принтера аз лично разпечатах кашона