Имам един руски POLJOT самонавиващ като е на ръката,със звънец ,но може да се навива на ръка с копчето.
ilian ivanov написа:Моите не могат с копчето.Има едни навивачки по витрините на часовникарските магазини.Това с моторчето за грил не е лоша идеяМалко на майтап го написах тава с грила,но сега съм се сетил ,след като прочетох за навивачки по магазините за следната идея :
world_explorer написа:Стига бре хора. Според мен ще е по евтино ако когато ти трябва просто да го навиеш и свериш (все пак другият работи точно нали). Моторчета и други глупости са си направо глупости - вече говорим за икономия на ел енергия, зелени технологии, намаляне на парниковият ефект и т.н. Представи си само това моторче да работи денонощно колко ще изхарчи - чиста загуба и защо щото някой го е мързяло да си навие часовника и ще изгуби същото време докато го слага на устроисвото и пуска да се движи.Ми то хората сме вече много мързеливи и разглезени-котлон на ток или газ ,за да не носим дърва и въглища,телевизор с дистанционно за да не ставаме да сменяме програмите,дистанционно за кола ,за да не се отключва с ключ и опция да се пали мотора ,та като влезнеш да ти е топло /или студено лятото/,кола за да не ходим пеша и още примери колкото искаш.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: