1) Казваш че над 15 въздуха не може да се качи. Колко е т в такъв момент на самата стена? Просто допри китайския термометър за пуйки и измери ;)
2) За 15 вътре среднодневна (или среднонощна) колко е т отвън? Че за Италия ми идва малко сложно да погледна справка
 още повече като не знам коя част на Италия.
 още повече като не знам коя част на Италия.

това е на макс нон стоп, което котелът може да изгори? Така ли е?
  това е на макс нон стоп, което котелът може да изгори? Така ли е?  Аз до сега смятах, че цената е еднаква навсякаде, но уви не е. Нашата е най-скъпа.Пък района ни е най-беден.
 Аз до сега смятах, че цената е еднаква навсякаде, но уви не е. Нашата е най-скъпа.Пък района ни е най-беден. 
 . На котела с твърдо гориво 24 кВт колко му е максималния разход на час? Ама за 200м² къща без изолация ще си истински параджия, вярвай ми. Тоя Витопенд верно си е дръвце, ама за толкова пари - толкова. Не знам какво искаш да му скопяваш - колко според тебе са ти топлозагубите? Колко киловата са ти радиаторите? Имай предвид, че 24кВт радиатори топлят колкото 24кВт конвектори.
 . На котела с твърдо гориво 24 кВт колко му е максималния разход на час? Ама за 200м² къща без изолация ще си истински параджия, вярвай ми. Тоя Витопенд верно си е дръвце, ама за толкова пари - толкова. Не знам какво искаш да му скопяваш - колко според тебе са ти топлозагубите? Колко киловата са ти радиаторите? Имай предвид, че 24кВт радиатори топлят колкото 24кВт конвектори..gif)
 то си е за рев де
 то си е за рев де