Благодаря за отговора така и ще направя ще събера още оферти защото тази цена ми се вижда доста завишена ,изчел съм всички етапи на строежа на Единака който е много добре описал етапите на строежа и грубия строеж му излиза 120 евро .При мен въпреки че няма Фирмата да ми правят покрива ми излиза 331 евро .Терена е равен бивша земеделска земя намира се в гр.Елин Пелин и както подчертах няма мазе .
Момчета,здравейте,
онзи ден бях при архитектката и и казах за 2 етажа по 50-60м2 да ми направи проект. Забравих да ви кажа една подробност. имам съществуваща стара къща. 2 по 75м2. майка ми живее на първия приземен етаж. той е около 30-50 см по ниско от нивото на земята. височината на 1 етаж е окло 2.20 см. след това гредоред.. 2 етаж е окло 2.80-2.90 см. 3 спални. Идеята е да залепя новата къща до старата и да свържа 2та втори етажа заедно. Тогава за мое ползване ще имам 2 етаж от старата къща (75м2) и 2 по 60 м2, новата.
Ще ви пратя малко снимки после...
Такаааа. Сега ми предстои да бутна ДОООСТТАА керпич и да го извозя. уредих камион като само ще му платя бензина и на шофъора 30-40 лв на ден. Искат ми за багер/фадрома 300 лв на смяна + 80 лв бензин да дойде до обекта. имам навеси керпичени и от там мисля да ползвам старите керемиди (плоски)..около 70-80 м2 керемиди ще останат..
Пускам ви примерни договорени цени на материали и труд... да видим дали сам на правилен път::