Ммм дааа,
Същия проблем имам с един U22 7секц.Не гори добре,затлачил се е от гадни въглища и комина въобще не дърпа.Извикаха ме с обяснението " ... от котела тече вода ...",а всъщност е много як конденз.Котела не гори ,а тлее.Когато отворих вратата се разгоря,но се вижда как постоянно кондензира вътре.Фатмето вика нали е гаранционен дай да го сменяме ,как да и обясня че не става така
 ,как да и обясня че не става така 

Същия проблем имам с един U22 7секц.Не гори добре,затлачил се е от гадни въглища и комина въобще не дърпа.Извикаха ме с обяснението " ... от котела тече вода ...",а всъщност е много як конденз.Котела не гори ,а тлее.Когато отворих вратата се разгоря,но се вижда как постоянно кондензира вътре.Фатмето вика нали е гаранционен дай да го сменяме
.gif)
 ама и аз знам че над 35-40 киловата нагоре не работят добре -с по големите камери не биват всички чугунаци.несъмнено обаче и горивото е мн важно .
 ама и аз знам че над 35-40 киловата нагоре не работят добре -с по големите камери не биват всички чугунаци.несъмнено обаче и горивото е мн важно .
 и горят някакви кафеви въглища,абе отврат.За месец и половина така се е затлачил,че само тлее.Има по един пръст смола натрупана по стените на огнището.Мога да си представя какво е в комина.Не се сещам как ще се чисти това.
  и горят някакви кафеви въглища,абе отврат.За месец и половина така се е затлачил,че само тлее.Има по един пръст смола натрупана по стените на огнището.Мога да си представя какво е в комина.Не се сещам как ще се чисти това.