housedoktor написа:Не го прави това .... има готови оцветени бои .Ако не ти стигне боята ,или след време ти трябва за малка поправка -ще разбереш защо ти го казвамА,виж тва е добра идея

housedoktor написа:Не го прави това .... има готови оцветени бои .Ако не ти стигне боята ,или след време ти трябва за малка поправка -ще разбереш защо ти го казвамА,виж тва е добра идея
future написа:Изчакай два дена ,па тогава виж какво се е получило.И без това си се захванал да боядисваш в неподходящо време.Къде мислиш е отишла влагата,естествено на тавана.Пипнни с ръка и усети разликата на влажноста между двете повърхности.Докато не изсъхне напълно,няма как да разбереш дали е станало добре.А иначе Лекото си много добра боя за този ценови клас.Всичко е въпрос на работа.На един му се получава добре с една боя ,на друг с друга и тн.Ам де да знам аз нали уж за тва грундирах с грунд та уж после да стане лесно и равномерно, аз реално вчера му ударих втората ръка на тавана ще го изчакам до петък да го видя и ако не се оправят ша му перна още една последна на тези места пък да видим ко ша стане, наи много д аме домързи, и без тва от самолет не се забелязва
sasooooooooo написа:На мен от Лекото ми стана на места на ленти. Колкото и ръце да удрях, все едно и също - там където се застъпват се получаваше по-тъмна сянка. Ако разгледаш снимките ми на детелината, ще видиш на тавана за какво става дума.Да не би да си оставил прекалено гъст латекса?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: