Justy.Това малко не го разбрах.Ако случайно намесваш и моето име, не си коректен.Така си мисля защото последно е моето мнение.Идеята за басейна ли те засегна?Ми не мисля ,че съм излъгал.При положение ,че с тези блокчета стените стават перфектно равни.Това е идеалното решение за изграждане стените на басейн.После махаш вътрешната изолация и си лепиш плочките без да изравняваш както при стандартния кофраж.Това беше моята идея на първо мислене.А за останалото ,всеки сам да си прави сметки и изводи за този вид строителство.Аз съм наясно.И мисля,че като питаме ,автора на темата би трябвало отговаря.Той до тук остана безмълвен.
Здр, аз съм която пуснах снимките - Даниела
Нямам мнг време да пиша , компа не е при мен в момента.
Много имам да пиша по темата . Стените ни излязоха 130 кв. м. по 25 евро на к м.. смятайте . Това е без бетон и желязо . Горе долу май излиза като с тухла и после да се изолира - незнам някой да сметне как ще бъде с тухла и нека да сравниме. Гледам ,че пишат доста майстори нека направят калкулация и да видим, но при тази технология имаш изолация отвътре и отвън по 6 см. Зоа влага ,мухъл и т.н ще ви кажа като се нанесем някога............. Чао ви - имам мнг снимки ,но друг път ще пиша като имам време. Много работя ,че нямам къде да живея знаете ли какво е да нямаш дом...........