интересува ме можете ли да ми кажете голяма ли е разликата в светенето между обикновенния светещ маркуч и този със светедиоди? защото днес ходих да си търся и имаше само от тозо светедиодния но ми каза цена от 10 лв за метър
а обикновенния беше 4лв но нямаха от него! продавача ми обясни че светедиодния издържал мн повече а обикновенния можело да си настроиваш силата на светене на самия кабел! бихте ли споделили мнението си особено ако ще използвали и от двата вида
ако знаете и някои он лаин сайт от където мога да си го поръчам на по ниска цена ще съм ви мн благодарен 
цената си е толкова - 10 лв. метъра и 5 лева захранване.
Разликата е от небето до земята в полза на по-скъпия маркуч с LED диодите - свети уникално яко.
Другите дето са по 4 лв по магазините аз си ги вземах по 2 лв. преди 2 години...ти си прецени каква му е надценката.... но при тях го има следния момент - нагряват се ! По принцип са за приложение на открито.
Та като ги сложиш в скрито осветление - нагряват се, потъмняват и почват да изгарят - синия маркуч става кафяв - така го разбирай изгарянето.
Минуса на скъпия маркуч е че се прекъсва през 2 метра а не през един както е при евтиния маркуч. Но си заслужават. - дават им от 35 000 до 50 000 часа светене...уж. Още нямам рекламации там където съм ги монтирал.