С прозрачен санитарен силикон няма грешка.Лепи всичко което може да се залепи препорачвам да се използва и малко двукомпоненнтно секундно лепило за да не си играе6 много да подпираш или да подлепяш с тиксо.

sezoni1 написа:ВНИМАНИЕ. Като направиш отворите, на самата плочка(но само на нея)леко разшири отвора ,защото при навиване, дюбела да не спука плочката.Няма или поне аз не съм виждал дюбели , в които винта да започва да се завива още от самото начало на дюбела. Обикновено това става чак в средата на дюбела , а на някои дюбели дори чак в края к каро се издърпва чрез резбата задния край и се разширява дюбела отзад напред за да захване максимално здраво дори в кухини.
Тани написа:Като решиш да завиеш по-голям винт,уж за по-здравоsezoni1 написа:ВНИМАНИЕ. Като направиш отворите, на самата плочка(но само на нея)леко разшири отвора ,защото при навиване, дюбела да не спука плочката.Няма или поне аз не съм виждал дюбели , в които винта да започва да се завива още от самото начало на дюбела. Обикновено това става чак в средата на дюбела , а на някои дюбели дори чак в края к каро се издърпва чрез резбата задния край и се разширява дюбела отзад напред за да захване максимално здраво дори в кухини.
Разширяването на отвора само на плочката или пробиването на отвор по-широк от дюбела е ГРЕШКА!
sezoni1 написа:Не съм съгласен.С кое ? По принцип ли не си съгласен или ще кажеш нещо конкретно?
jekasus написа:Като решиш да завиеш по-голям винт,уж за по-здравоТова също е грешка , която пък цели да поправи грешката с по-широкия отвор за дюбела! Което пък от своя страна в общия случай води до превъртане на дюбела в отвора!За последното си прав.
Тани написа:НЕ Е!sezoni1 написа: Разширяването на отвора само на плочката или пробиването на отвор по-широк от дюбела е ГРЕШКА!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: