dipet написа:Ще ми помогнете ли с рецепта за пръскана мазилка ,която да си приготвя сам.Имам много ситна фракция камък и каменен прах без примеси на почва и искам да пръскам стара къща направо върху каменния зид за да придобие груб античен вид .

dipet написа:Ще ми помогнете ли с рецепта за пръскана мазилка ,която да си приготвя сам.Имам много ситна фракция камък и каменен прах без примеси на почва и искам да пръскам стара къща направо върху каменния зид за да придобие груб античен вид .
ribnikolaevi написа:Може ли да ми кажете спешно какви количества материали да купя за пръскана мазилка за 4 м2 таван, шпакрован с теракол, без неравности.8-10 литра от "каменния" пълнител, вар литър, цимент 3.
yurig написа:Хаа-ха-ха! Суперско! Явно остарявам, не съм вкрак с пазара.ribnikolaevi написа:Може ли да ми кажете спешно какви количества материали да купя за пръскана мазилка за 4 м2 таван, шпакрован с теракол, без неравности.Пакет от 5 кг. готова пръскана мазилка.
yurig написа:Имаш предвид че се продава готова ли? Кажи ми ако е така и да предпочета ли някоя марка специално. Предполагам че на гара "Пионер" ще има подобно нещо.
Пакет от 5 кг. готова пръскана мазилка.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: