Ще ми помогнете ли с рецепта за пръскана мазилка ,която да си приготвя сам.Имам много ситна фракция камък и каменен прах без примеси на почва и искам да пръскам стара къща направо върху каменния зид за да придобие груб античен вид .
 Ще ми помогнете ли с рецепта за пръскана мазилка ,която да си приготвя сам.Имам много ситна фракция камък и каменен прах без примеси на почва и искам да пръскам стара къща направо върху каменния зид за да придобие груб античен вид .dipet написа:Ще ми помогнете ли с рецепта за пръскана мазилка ,която да си приготвя сам.Имам много ситна фракция камък и каменен прах без примеси на почва и искам да пръскам стара къща направо върху каменния зид за да придобие груб античен вид .
 толкова ли е трудно?
 толкова ли е трудно?
 Аз съм пръскал такава мазилка, бяла и съставките бяха бяла вар гасена, бял цимент и мраморно брашно. Получава се бяла пръскана мазилка, но не помня от кое колко се слага, защото го правих някъде 1997-98 година. Ако сложиш обикновен сив цимент, а вместо мраморно брашно твоята фракция може би ще се получи.
 Аз съм пръскал такава мазилка, бяла и съставките бяха бяла вар гасена, бял цимент и мраморно брашно. Получава се бяла пръскана мазилка, но не помня от кое колко се слага, защото го правих някъде 1997-98 година. Ако сложиш обикновен сив цимент, а вместо мраморно брашно твоята фракция може би ще се получи.